Bentley και Breitling σταματούν τη συνεργασία τους μετά από 19 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η συνεργασία της Bentley και της Breitling μετά από 19 χρόνια έφτασε στο τέλος της, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες. Το τελευταίο ρολόι που παραγγέλθηκε από τη Bentley και το κατασκεύασε η Breitling ήταν ένα Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition.

Πρόκειται για ένα από τα 25 τέτοια ρολόγια που κατασκεύασε η Breitling, με το καθένα να κοστίζει 49.000 ευρώ. Το ρολόι διαθέτει κάσα 42 χιλιοστών σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, ορθογώνια κουμπιά χρονογράφου, χρυσό-καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και μια διάφανη στο πίσω μέρος κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, που αποκαλύπτει την υπέροχη κίνηση της 22 καρατίων χρυσής ταλαντούμενης μάζας.

Το ρολόι διαθέτει tourbillon μηχανισμό, που είναι ευδιάκριτος μέσα από το βαθυπράσινο καντράν, που θυμίζει το British Racing Green χρώμα, που σχετίζεται με προγενέστερα μοντέλα της συνεργασίας Bentley και Breitling.

Παίρνοντας κίνηση από το Manufacture Caliber B21, ο πιστοποιημένος κατά COSC μηχανισμός tourbillon προσφέρει περίπου 55 ώρες εφεδρεία ισχύος και είναι ανθεκτικός στο νερό έως και βάθος 100 μέτρων.

Η συνεργασία της Breitling με την Bentley ξεκίνησε το 2003, όταν για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στο ταμπλό της Continental GT ένα ρολόι της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

Το 2026 το πρώτο ηλεκτρικό της Bentley εξαιτίας προβλημάτων λογισμικού

Έναν χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό θα κυκλοφορήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Bentley . Έτσι αντί για το 2025, αυτό θα παρουσιαστεί...

Ουίσκι από την Macallan και την Bentley που κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο

Η Bentley και το αποστακτήριο Macallan παρουσιάζουν το The Macallan Horizon, ένα single malt ουίσκι που βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι κατασκευασμένο από...
Autoblog.gr