Η συνεργασία της Bentley και της Breitling μετά από 19 χρόνια έφτασε στο τέλος της, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες. Το τελευταίο ρολόι που παραγγέλθηκε από τη Bentley και το κατασκεύασε η Breitling ήταν ένα Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition.

Πρόκειται για ένα από τα 25 τέτοια ρολόγια που κατασκεύασε η Breitling, με το καθένα να κοστίζει 49.000 ευρώ. Το ρολόι διαθέτει κάσα 42 χιλιοστών σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, ορθογώνια κουμπιά χρονογράφου, χρυσό-καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και μια διάφανη στο πίσω μέρος κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, που αποκαλύπτει την υπέροχη κίνηση της 22 καρατίων χρυσής ταλαντούμενης μάζας.

Το ρολόι διαθέτει tourbillon μηχανισμό, που είναι ευδιάκριτος μέσα από το βαθυπράσινο καντράν, που θυμίζει το British Racing Green χρώμα, που σχετίζεται με προγενέστερα μοντέλα της συνεργασίας Bentley και Breitling.

Παίρνοντας κίνηση από το Manufacture Caliber B21, ο πιστοποιημένος κατά COSC μηχανισμός tourbillon προσφέρει περίπου 55 ώρες εφεδρεία ισχύος και είναι ανθεκτικός στο νερό έως και βάθος 100 μέτρων.

Η συνεργασία της Breitling με την Bentley ξεκίνησε το 2003, όταν για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στο ταμπλό της Continental GT ένα ρολόι της.