Πόσο γρήγορη είναι η Lamborghini Huracan STO στη πίστα του Hockenheim;

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini Huracan STO βρέθηκε στη πίστα του Hockenheim στη Γερμανία, όπου κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1:48.6. Στην ίδια πίστα η Huracan Evo έχει πετύχει χρόνο 1.49.0, η Porsche 911 Turbo (992) 1.49.3 και η McLaren 620R 1.49.4.

Η Lamborghini Huracan STO φορά τον ατμοσφαιρικό V10 5,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 640 ίππων με 565 Nm. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, με την Lamborghini να εφοδιάζει την Huracan STO με τρία προγράμματα λειτουργίας, το STO για χρήση στον δρόμο, το Trophy για χρήση εντός πίστας και το Rain σε συνθήκες βροχής.

Διάβασε ακόμη

Μια Lamborghini Huracan STO ήρθε στην Ελλάδα

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο κινούμενο με 100 χλμ/ώρα, χρειάζεται μόλις 30 μέτρα για να ακινητοποιηθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...