Η Ford ανακαλεί για τέταρτη φορά το Bronco Sport

Σχετικά άρθρα

H Ford ανακοίνωσε ότι ανακαλεί 10.802 αυτοκίνητα του νέου Bronco Sport στις ΗΠΑ, με αυτή να είναι η τέταρτη φορά που ανακαλείται το μοντέλο, σε λιγότερο από 12 μήνες από την ημερομηνία της πρώτης κυκλοφορίας του.

Προηγουμένως, το πρόβλημα είχε εντοπιστεί στην ανεπαρκή λίπανση στην πίσω μονάδα κίνησης, στους ελαττωματικούς βραχίονες της ανάρτησης, ενώ την τρίτη φορά η αμερικάνικη εταιρία είχε αναφέρει ότι ενδέχεται να μην έχουν βιδωθεί σωστά ορισμένα στοιχεία της πίσω ανάρτησης με το υποπλαίσιο.

Σήμερα, η Ford έκανε γνωστό ότι το Bronco Sport χρειάζεται περαιτέρω αντικατάσταση της μονάδας της αντλίας καυσίμου. Η Bosch, προμηθευτής κατηγορίας 2, ειδοποίησε την Ford στις 20 Ιουλίου για ένα πρόβλημα σχετικά με τη μονάδα της αντλίας καυσίμου, με τη γερμανική εταιρία να κατηγορεί την προμηθεύτρια της, Fraenkische. Η τελευταία, σύμφωνα με τη Bosch, απέστειλε ένα ελαττωματικό εξάρτημα στην Bosch, και αυτό στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στη μονάδα της αντλίας καυσίμου που έστειλε η τελευταία στη Ford.

Πιο συγκεκριμένα, ο σωλήνας καυσίμου μπορεί να παρουσιάσει διαρροή στο εσωτερικό του ρεζερβουάρ καυσίμου, προκαλώντας χαμηλή πίεση καυσίμου στο σύστημα, συνεπώς οδηγώντας σε ακινητοποίηση ή μη εκκίνηση του κινητήρα, λόγω ανεπαρκούς ροής καυσίμου. Η Ford αναφέρει ότι δεν είναι ενήμερη για ατυχήματα ή τραυματισμούς που σχετίζονται με αυτή την κατάσταση.

Τα ανακληθέντα οχήματα έχουν βγει από το εργοστάσιο της Ford στην πόλη Hermosillo του Μεξικό από την 21η Μαΐου έως την 20η Ιουλίου του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes ανακαλεί επιπλέον 15.604 ML-Class, GL-Class και R-Class

Η Mercedes-Benz επεκτείνει την ανάκληση των ML-Class, GL-Class και R-Class, παραγωγής 2004-2015 επειδή ενδέχεται η λειτουργία του ενισχυτή δύναμης πέδησης να επηρεάζεται από προχωρημένη...

Η Hyundai ανακαλεί 13.511 Elantra, Venue και Kona

Η Hyundai ανακαλεί 13.511 Elantra, Venue και Kona στις ΗΠΑ, που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 11 Ιανουαρίου 2024 και 4 Μαρτίου 2024, επειδή η βαλβίδα...

Ανάκληση για 15.675 Hyundai Tucson

Η Hyundai ανακαλεί 15.674 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2023 επειδή η αντιπαγωτική προστασία στα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα δεν λειτουργεί. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα Hyundai...