Donkervoort D8 GTO Individual Series

Σχετικά άρθρα

Το Donkervoort D8 GTO είναι πλέον διαθέσιμο στην Individual Series έκδοση που παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων TFSI κινητήρα της Audi, ο οποίος μετά την βελτίωση από την ABT Sportsline παράγει 435 άλογα με 570 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, είτε με 5-τάχυτο χειροκίνητο και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εάν θέλουν το D8 GTO τους να είναι προσανατολισμένο για χρήση στον δρόμο ή σε πίστα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,6 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 286 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο είναι ικανό να παράγει έως και 2,05 g πλευρικής επιτάχυνσης.

Στιλιστικά το D8 GTO Individual Series ξεχωρίζει από τους carbon τροχούς και το νέο αεροδυναμικό bodykit, με τον κάθε ιδιοκτήτη να μπορεί να επιλέξει το εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου, ενώ του δίνεται και η δυνατότητα το carbon σώμα να είναι άβαφο.

Το Donkervoort D8 GTO Individual Series ξεκινά από τις 162.900 ευρώ και στο εσωτερικό συναντάμε νέα καθίσματα, alcantara επενδύσεις, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό και άλλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...