Μισό εκατ. δολάρια έπιασε το Impreza Prodrive 555 που το οδήγησαν οι Colin McRae και Carlos Sainz

Σχετικά άρθρα

Με τόση ιστορία που “κουβαλά στη πλάτη του” το συγκεκριμένο Subaru Impreza Prodrive 555 Group A, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως κάποιος έδωσε 500.000 δολάρια για να το προσθέσει στη συλλογή του.

Το Subaru Impreza Prodrive 555 Group A είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αγωνιστικά του WRC και το έχουν οδηγήσει οι Colin McRae, Carlos Sainz και Possum Bourne από το 1994 έως και το 1996 και από τότε έμεινε ανέγγιχτο, κλεισμένο σε μια αποθήκη.

Έχει αριθμό πλαισίου 94.006, είναι ένα από τα 63 αυτοκίνητα που παραγγέλθηκαν από την Prodrive και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Με τον Sainz πίσω από το τιμόνι του κατέλαβε την πρώτη θέση σε τρεις ειδικές του Rally Monte Carlo το 1994, με τον Ισπανό να τερματίζει 3ος στο συγκεκριμένο Rally.

Φορά τον αρχικό του κινητήρα 2,0-λίτρων και το 6-τάχυτο κιβώτιο της Prodrive. Επίσης διαθέτει το αρχικό ενεργό μπροστινό διαφορικό, το πλαίσιο, την ανάρτηση, τις ζάντες και τα ελαστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...