Το νέο Primacy 4 ελαστικό της Michelin, χάρη στη τεχνολογία EverGrip και το τελευταίας γενιάς μείγμα γόμας υψηλών επιδόσεων, είναι ασφαλές χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, τόσο όταν είναι καινούργιο, όσο και όταν φθαρεί.

1

2Κορυφαία Ασφάλεια

Το ελαστικό αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση και χαρίζει υψηλές επιδόσεις στους βρεγμένους δρόμους, από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς (1,6 χιλιοστά).

Ως εκ τούτου, το ελαστικό μπορεί να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

3Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το Michelin Primacy 4 βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο Michelin Primacy 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζει ελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση.

4

Έτσι, η Michelin δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να οδηγούν με ασφάλεια, καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι, δηλαδή, να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς στα 1,6 χιλιοστά.

5Βελτιωμένο Σκάλισμα

Το νέο Primacy 4, χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής.

6

Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο πρόσφυσης, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος, που δίνει έμφαση στην ασφάλεια, με τον νέο σχεδιασμό να περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, το Michelin Primacy 4 διατηρεί υψηλό επίπεδο ικανότητας απομάκρυνσης νερού ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί, προσφέροντας εξαιρετικό επίπεδο φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, είτε όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί.

Το νέο σκάλισμα παρέχει 22% περισσότερο χώρο για την απομάκρυνση νερού και σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το Michelin Primacy 4, όταν είναι καινούριο, φρενάρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς.

7

Όταν έχει φθαρεί, το Michelin Primacy 4, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους ανταγωνιστές του, καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.

8Καινοτόμος δείκτης φθοράς πέλματος

Για καλύτερη εμπειρία χρήσης, τα Michelin Primacy 4 διαθέτουν δείκτη φθοράς πέλματος ώστε να αναγνωρίζεις εύκολα πότε πρέπει να τα αλλάξεις.

Συγκεκριμένα, μπορείς να “διαβάσεις” το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού, αφού σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

9209 διαθέσιμα μεγέθη

10

Η Michelin θέλοντας να καλύψει όσο γίνεται το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς, έχει κάνει διαθέσιμο το Michelin Primacy 4 σε 209 μεγέθη, για ζάντες διαστάσεων από 15 έως 20 ιντσών. Οι διαθέσιμες διαστάσεις ξεκινούν από 165/65 R15 και φτάνουν έως 255/45/ R20.