Πέντε χαρακτηριστικά που κάνουν το Michelin Primacy 4 να ξεχωρίζει

Σχετικά άρθρα

Το νέο Primacy 4 ελαστικό της Michelin, χάρη στη τεχνολογία EverGrip και το τελευταίας γενιάς μείγμα γόμας υψηλών επιδόσεων, είναι ασφαλές χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, τόσο όταν είναι καινούργιο, όσο και όταν φθαρεί.

Κορυφαία Ασφάλεια

Το ελαστικό αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση και χαρίζει υψηλές επιδόσεις στους βρεγμένους δρόμους, από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς (1,6 χιλιοστά).

Ως εκ τούτου, το ελαστικό μπορεί να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το Michelin Primacy 4 βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο Michelin Primacy 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζει ελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση.

Έτσι, η Michelin δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να οδηγούν με ασφάλεια, καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι, δηλαδή, να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς στα 1,6 χιλιοστά.

Βελτιωμένο Σκάλισμα

Το νέο Primacy 4, χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής.

Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο πρόσφυσης, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος, που δίνει έμφαση στην ασφάλεια, με τον νέο σχεδιασμό να περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, το Michelin Primacy 4 διατηρεί υψηλό επίπεδο ικανότητας απομάκρυνσης νερού ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί, προσφέροντας εξαιρετικό επίπεδο φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, είτε όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί.

Το νέο σκάλισμα παρέχει 22% περισσότερο χώρο για την απομάκρυνση νερού και σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το Michelin Primacy 4, όταν είναι καινούριο, φρενάρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς.

Όταν έχει φθαρεί, το Michelin Primacy 4, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους ανταγωνιστές του, καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.

Καινοτόμος δείκτης φθοράς πέλματος

Για καλύτερη εμπειρία χρήσης, τα Michelin Primacy 4 διαθέτουν δείκτη φθοράς πέλματος ώστε να αναγνωρίζεις εύκολα πότε πρέπει να τα αλλάξεις.

Συγκεκριμένα, μπορείς να “διαβάσεις” το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού, αφού σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

209 διαθέσιμα μεγέθη

Η Michelin θέλοντας να καλύψει όσο γίνεται το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς, έχει κάνει διαθέσιμο το Michelin Primacy 4 σε 209 μεγέθη, για ζάντες διαστάσεων από 15 έως 20 ιντσών. Οι διαθέσιμες διαστάσεις ξεκινούν από 165/65 R15 και φτάνουν έως 255/45/ R20.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...