Η SVE κάνει το Silverado να αποδίδει 850 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Specialty Vehicle Engineering (SVE) ετοίμασε δύο νέα βελτιωτικά πακέτα για το Chevrolet Silverado. Το πρώτο εστιάζει σε εκτός δρόμου διαδρομές και διαθέτει νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες 20″ με εκτός δρόμου ελαστικά, νέους προφυλακτήρες, μαύρα προστατευτικά στα φτερά, πρόσθετους προβολείς στην οροφή και πλαϊνά σκαλοπάτια.

Το δεύτερο χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος, έχοντας νέα ανάρτηση, νέο σύστημα πέδησης με δίσκους 409 mm, με τις ζάντες να είναι διαστάσεων 22″.

Μηχανικά ο V8 6,2-λίτρων κινητήρας και στα δύο δυναμώνει και αποδίδει 850 άλογα και 1.084 Nm ροπής. Η αύξηση της ιπποδύναμης οφείλεται στη τοποθέτηση κομπρέσορα, ενώ υπάρχουν αλλαγές στο κιβώτιο, στον συμπλέκτη και στον μετατροπέα ροπής.

Η εταιρία θα κατασκευάσει 50 μονάδες του κάθε πακέτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...