Το Alpine A110 γίνεται περιπολικό στη Γαλλία

Σχετικά άρθρα

Το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από διαγωνισμό που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021, ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει 26 νέα αυτοκίνητα ταχείας επέμβασης για την Εθνική Χωροφυλακή.

Η Renault ήταν η εταιρία που κέρδισε τον διαγωνισμό και τα 26 αυτοκίνητα, τα Alpine A110 Pure, θα βρίσκονται στον στόλο της Εθνικής Χωροφυλακής για τα επόμενα 4 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, τα αυτοκίνητα θα επιτρέψουν στην αστυνομία να πραγματοποιεί επεμβάσεις στον αυτοκινητόδρομο. Το Alpine A110 Pure ζυγίζει 1.100 κιλά και κίνηση παίρνει από τον 1.800αρη turbo κινητήρα απόδοσης 252 ίππων με 320 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...