Αυτή η BMW E30 φορά τον κινητήρα του Honda S2000

Σχετικά άρθρα

Η Eneos είναι η μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ιαπωνίας και στη φετινή SEMA παρουσιάζει μια BMW Σειρά 3 (Ε30) που φορά τον F20C κινητήρα, αλλά και το κιβώτιο από ένα Honda S2000.

Η Ε30 ανήκει στον Faruk Kugay, οδηγός στη Formula Drift Pro-class και ξεκίνησε τη ζωή της το 1985 ως μια 318i. Πλέον έχει αποκτήσει Pandem V1.5 bodykit, νέες 17″ ζάντες, μπλοκέ διαφορικό, νέα εξάτμιση, νέα εισαγωγή αέρα, αεροτομή της E30 M3 Evo 2, οροφή κατασκευασμένη από carbon, roll cage 4 σημείων, νέα KW Variant 3 ανάρτηση και φρένα της M3 (E36).

Επιπλέον η Eneos θα έχει στο περίπτερό της και ένα βελτιωμένο Honda Acty με ασορτί ηλεκτρικό ποδήλατο στο πίσω μέρος, όπως και την αγωνιστική Supra με την οποία ο Kugay συμμετέχει στο πρωτάθλημα Formula Drift.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...