Η Tesla θα κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών στον Καναδά

Σχετικά άρθρα

Ο Frank Scarpitti, δήμαρχος της πόλης Μαρκχάμ στο Νότιο Οντάριο του Καναδά, ανακοίνωσε πως η Tesla σχεδιάζει να κατασκευάσει στη πόλη ένα νέο εργοστάσιο στο οποίο θα αναλάβει μέρος της παραγωγής των 4680 μπαταριών.

Όπως έγραψε στο Twitter:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε πως η Tesla Καναδά εντάσσεται στο ήδη ισχυρό οικοσύστημά αυτοκινήτων και τεχνολογίας μας, δημιουργώντας μια μονάδα παραγωγής του πόλη του Μαρκχάμ.

Η εγκατάσταση θα είναι η πρώτη επώνυμη μονάδα παραγωγής της Tesla Καναδά στη χώρα και θα παράγει εξοπλισμό κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται στα Gigafactories που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Η Tesla κατασκευάζει επί του παρόντος τις 4680 μπαταρίες στο εργοστάσιο της στο Φρέμοντ της Καλιφόρνια και σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή τους στα επερχόμενα εργοστάσιά της στο Τέξας και το Βερολίνο.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...