Στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο το ντοκιμαντέρ του Sky Original για τη σπουδαία καριέρα της Michele Mouton στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο Queen of Speed και μέσα στα 90 λεπτά του αφηγείται την ιστορία της μάχης μιας γυναίκας σε ένα άκρως ανδροκρατούμενο sport, κατακτώντας τέσσερις νίκες στις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Αξίζει να θυμίσω, ότι το 1982 η Michele Mouton τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, χάνοντας το πρωτάθλημα από τον θρύλο Walter Rohrl. Η Mouton ήταν πρωτοπόρος και αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη γυναίκα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ υπογράφουν τα Drum Studios σε συνεργασία με τα Sky Studios, ενώ η σκηνοθεσία είναι της βραβευμένης Barbie MacLaurin. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε συνεντεύξεις από την Mouton, την οικογένειά της, την τότε συνοδηγό της Fabrizia Pons και μερικούς από τους αντιπάλους της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, εποχής Group B. Τέλος, θα υπάρχουν πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ξανά και ανήκουν στο κινηματογραφικό αρχείο του WRC της δεκαετίας του ’80.