Ο Elon Musk πούλησε επιπλέον μετοχές της Tesla αξίας περίπου 687 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk προχώρησε σε νέα πώληση μετοχών της Tesla, αξίας περίπου 687 εκατ. δολαρίων, σε συνέχεια προηγούμενων πωλήσεών του. Ειδικότερα, σύμφωνα με οικονομικές καταθέσεις που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, ο Musk πούλησε την Πέμπτη 639.737 μετοχές της Tesla. Οι μετοχές πουλήθηκαν σε τιμές μεταξύ περίπου 1.056,03 και 1.104,15 δολαρίων, σύμφωνα με τις καταθέσεις.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως μέσα στην εβδομάδα ο Musk είχε πουλήσει σχεδόν 5 δισ. δολάρια σε μετοχές της Tesla.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε κάνει το Σαββατοκύριακο δημοσκόπηση στο Twitter για το αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% των μετοχών που κατέχει στην Tesla για να πληρώσει φόρους, και είχε πει ότι θα τηρήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Περίπου το 58% των ερωτηθέντων είχε ψηφίσει υπέρ της πώλησης. Εκείνη τη στιγμή, κατείχε περίπου 170 εκατ. μετοχές. Μέχρι πριν την τελευταία ανακοίνωση, ο Musk είχε πουλήσει περίπου 4,5 εκατ. μετοχές αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις καταθέσεις.

Για να τηρήσει τη δέσμευση που έκανε μέσω Twitter, ο Musk πιθανότατα θα χρειαστεί να πουλήσει περίπου 12 εκατ. επιπλέον μετοχές. Ο Musk παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος της Tesla με μεγάλη διαφορά, ακόμη και μετά από αυτές τις πωλήσεις μετοχών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...