Έρχεται η χειροκίνητη Toyota GR Supra, η Supra GRMN και το GR Corolla με 300 άλογα

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο 2022 η Toyota θα προσφέρει τη Supra και με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ έναν χρόνο μετά θα κυκλοφορήσει η πιο ακραία έκδοση του μοντέλου, η GRMN, που θα φέρει τον 3,0-λιτρο S58 κινητήρα και θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα.

Το GR Corolla θα κυκλοφορήσει και αυτό εντός του 2022 και θα παίρνει κίνηση από τον 1.600άρη τρικύλινδρο κινητήρα του GR Yaris, που στη περίπτωση του Corolla θα αποδίδει 300 άλογα, σχεδόν 40 περισσότερα από τα 261 άλογα που παράγει στο γρήγορο Yaris.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αφού θα διαθέτει και το σύστημα τετρακίνησης του GR Yaris.

ΠηγήCarsensor

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...