Με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού GV60 να είναι προ των πυλών, η Genesis συνεχίζει την “ηλεκτροποίηση” της teasάροντας σήμερα την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του GV70. Αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Guangzhou, με το ηλεκτρικό GV70 να προστίθεται στην γκάμα των ηλεκτρικών της πολυτελούς εταιρίας, μαζί με το GV60 και το Electrified G80.

Η Genesis έχει ανακοινώσει ότι από το 2025 όλα τα μοντέλα της θα είναι ηλεκτρικά και υδρογοκίνητα, με την teaser φωτογραφία του GV70e ή eGV70 -όπως αναμένεται να ονομαστεί- να μην αποκαλύπτει πολλά πράγματα, παρά μόνο την κλειστή εμπρός μάσκα. Το συγκεκριμένο πάνελ λογικά θα κρύβει τη θύρα φόρτισης, καθώς και τους αισθητήρες για τα συστήματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ανεπίσημες πληροφορίες, το ηλεκτρικό GV70 θα φέρει το ίδιο ηλεκτρικό σύνολο με το Electrified G80. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας ανά άξονα, συνολικής απόδοσης 370 ίππων και 700 Nm ροπής. Τέλος, θα διαθέτει την τεχνολογία Vehicle to Load (V2L), που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ισχύ 3,6 kW για την τροφοδοσία ηλεκτρικών συσκευών.