Πριν σχεδόν μια εβδομάδα, η Toyota Βόρειας Αμερικής έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του GR Corolla, η οποία δεν μας αποκάλυψε τίποτα, αλλά ταυτόχρονα είχε πολλά κρυμμένα “μυστικά”, τα οποία αφορούν το νέο μοντέλο επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρίας.

Πριν λίγα λεπτά, η ιαπωνική εταιρία ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στο λογαριασμό του Instagram της, η οποία teasάρει και πάλι την κορυφαία έκδοση του μοντέλου. Η νέα φωτογραφία συνοδεύεται με την λεζάντα “Step out from the shadows into the spotlight”, που μεταφράζεται “Βγες από τις σκιές στο προσκήνιο”, και όπως μπορείς να δεις στις σκιές που δημιουργούν τα κοντέινερ κρύβεται ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του GR Corolla.

Επιπλέον, πάνω σε ένα από τα εμπορευματοκιβώτια αναγράφεται το “NA G16 GR Four”. Αποκωδικοποιώντας αυτό, φαίνεται ότι το GR Corolla θα αφορά -τουλάχιστον αρχικά- αποκλειστικά την αγορά της Βόρειας Αμερικής (NA, North America), χωρίς φυσικά να αποκλείεται η κυκλοφορία του και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τ’άλλα, το GR Corolla θα έχει κάτω από το καπό του τον γνωστό 3κύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα, που χρησιμοποιεί η Toyota στο GR Yaris, ο οποίος έχει κωδική ονομασίας G16E-GTS. Η απόδοση του θα είναι στα 268 άλογα και η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, όπως ακριβώς και στο μικρότερο μοντέλο.