0 αστέρια ασφαλείας για τα Fiat Argo και Cronos στη Λατινική Αμερική

Σχετικά άρθρα

Δύο ακόμη αυτοκίνητα, τα Fiat Argo και Cronos απέσπασαν 0 αστέρια ασφαλείας στις δοκιμές πρόσκρουσης του Latin NCAP, του αντίστοιχου οργανισμού του Euro NCAP, με τα αυτοκίνητα να έχουν μόλις δύο αερόσακους στον βασικό εξοπλισμό, οδηγού και συνοδηγού, ενώ δεν διαθέτουν σύστημα ESP και αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Τα Argo και Cronos συγκέντρωσαν 24% στη προστασία ενηλίκων, 10% στην προστασία παιδιών, 37% στην ασφάλεια πεζών και 7% στην ασφάλεια υποβοήθησης, συγκεντρώνοντας έτσι μηδέν αστέρια ασφαλείας.

Από την άλλη, το Volkswagen Taos πήρε 5 αστέρια ασφαλείας, συγκεντρώνοντας 90% στη προστασία ενηλίκων, 90% στην προστασία παιδιών, 61% στην ασφάλεια πεζών και 87% στην ασφάλεια υποβοήθησης.

Ο Latin NCAP συνιστά στους καταναλωτές να μην αγοράζουν τα αυτοκίνητα που αποσπούν μηδέν και ένα αστέρι ασφαλείας. Μετά την ανακοίνωση του Latin NCAP, η Fiat έκανε γνωστό πως θα βελτιώσει τα Argo και Cronos και θα τα παραχωρήσει ξανά για δοκιμές στον οργανισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...