Αστυνομία της Αυστραλίας προσθέτει πέντε υδρογονοκίνητα Hyundai Nexo στο στόλο της

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία στην πολιτεία Victoria της Αυστραλίας πρόσθεσε πρόσφατα στο στόλο της μια BMW M3 Competition, με την πολιτεία Queensland της χώρας να ακολουθεί τον εντελώς αντίθετο δρόμο. Όπως διάβασες στον τίτλο, η αστυνομία της εν λόγω πολιτείας διαθέτει πλέον στις τάξεις της ένα Hyundai Nexo, για να ακολουθήσουν σύντομα επιπλέον τέσσερα του ίδιου αυτοκινήτου.

Αυτά τα πέντε αυτοκίνητα θα προστεθούν στα 28 μοντέλα που κυκλοφορούν ήδη για λογαριασμό της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης από πέρυσι, καθώς και σε εκείνα που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Hyundai στο Σίδνεϊ. Το Nexo είναι το μοναδικό υδρογονοκίνητο μοντέλο που πωλείται επί του παρόντος στην Αυστραλία.

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με τον κύκλο του WLTP η αυτονομία του Nexo ανέρχεται σε 666 χλμ. καθώς το υδρογονοκίνητο μοντέλο της Hyundai διαθέτει τρεις δεξαμενές με την κάθε μια να έχει χωρητικότητα 52,2 λίτρων και οι οποίες γεμίζουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Η κορεάτικη εταιρία αναφέρει ότι το Nexo καταναλώνει 0,84 κιλά υδρογόνο ανά 100 χλμ.

Το μοντέλο παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων με 395 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 179 χλμ/ώρα., ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 1.889 καθώς διαθέτει ένα ελαφρύ σύστημα μετάδοσης κίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...