Αυτό κάποτε ήταν ένα σπάνιο Honda Civic Type R Limited Edition, και τώρα πωλείται

Σχετικά άρθρα

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Honda παρουσίασε τα Civic Type R Limited Edition και Civic Type R Sport Line, με το πρώτο να βγαίνει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 1.000 μονάδων παγκοσμίως. Εξ’αυτών, οι 100 κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη, οι 600 στην αγορά της Αμερικής και οι εναπομείνασες στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, στην Αμερική κυκλοφορεί ήδη η πρώτη “απώλεια”, καθώς ένα από τα 600 καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από φωτιά. Το συγκεκριμένο Civic Type R έχει βγει προς πώληση μέσω της IAAI και ενώ δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε στην καταστροφή του, αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι πλέον το ιαπωνικό hot hatch δεν είναι τίποτα άλλο από αποκαΐδια.

Η αγγελία δεν αναφέρει το VIN του αυτοκινήτου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο από τα 600 είναι, αλλά ελπίζω να μην είναι το #001, το οποίο πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία για 102.000 δολάρια.

Πηγήiaai

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...