Η τωρινή γενιά της Mustang κυκλοφόρησε το 2015 και έτσι η Ford ετοιμάζει την επόμενη, με κωδική ονομασία S650. Θα κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 και θα προσφέρεται και με έναν υβριδικό V8 κινητήρα, με τον 5,0-λιτρο κινητήρα εσωτερικής καύσης να στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ δύο ηλεκτροκινητήρες θα βρίσκονται τοποθετημένοι στους μπροστινούς τροχούς, κάνοντας το μοντέλο τετρακίνητο.

Βασικός κινητήρας θα παραμείνει ο 2,3-λίτρων EcoBoost, ενώ μέσα στον κύκλο της ζωής του μοντέλου θα υπάρξει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η νέα Mustang θα βασίζεται στην CD6 πλατφόρμα, την πλατφόρμα δηλαδή που χρησιμοποιούν τα νέα Ford Explorer και Lincoln Aviator. Η πλατφόρμα μπορεί να φιλοξενήσει προσθιοκίνητα, τετρακίνητα και πισωκίνητα μοντέλα, με την νέα Mustang να διαθέτει αρκετό αλουμίνιο, κάτι που θα μεταφραστεί σε μειωμένο βάρος.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford προχώρησε στη ανανέωση των ονομάτων Capri, Cortina, Granada, Orion και Escort στα γραφεία ευρεσιτεχνίας σε Ευρώπη και Αυστραλία.