Η τούρκικη Togg παρουσίασε στη CES ένα όμορφο concept

Σχετικά άρθρα

To προηγούμενο καλοκαίρι, η Togg (Turkey’s Automobile Initiative Group) έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η προπαραγωγή του ηλεκτρικού της SUV, ώστε η κυκλοφορία του μοντέλου να ξεκινήσει στα τέλη του 2022.

Στη φετινή CES, η εταιρία παρουσίασε ένα νέο concept, το Transition Concept Smart Device, και αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο εκθεσιακό κέντρο του Λας Βέγκας. Η εταιρία δεν έκανε γνωστό εάν το εν λόγω concept μας δείχνει ένα μελλοντικό μοντέλο παραγωγής ή είναι απλώς ένα πρωτότυπο για τη CES, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμφάνιση του είναι θελκτική.

Το concept έχει τη μορφή ενός μεγάλου sedan/fastback με καλές αναλογίες και καθαρή σχεδιαστική γλώσσα, η οποία φέρει την υπογραφή του οίκου Pininfarina. Το μπροστινό μέρος μοιράζεται πολλά αισθητικά στοιχεία με το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Togg, με το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της εξωτερικής εμφάνισης να είναι οι δύο πίσω “suicide” πόρτες. Αυτές ανοίγουν αντίθετα με τις μπροστά και προσφέρουν μια ανεμπόδιστη πρόσβαση στη καμπίνα.

Η τελευταία έχει τετραθέσια διάταξη, με μεγάλα και αναπαυτικά καθίσματα. Επικρατούν έντονα χρώματα, ενώ στο ταμπλό κυριαρχεί μια τεράστια οθόνη, που εκτείνεται από τον οδηγό έως τον συνοδηγό, η οποία “τρέχει” ένα οικοσύστημα κινητικότητας. Αυτό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λύσεων κινητικότητας, που η Togg ονομάζεται UseCase Mobility.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...