Επίσημο: Ford Bronco Raptor

Σχετικά άρθρα

Την Raptor έκδοση του νέου Bronco παρουσίασε σήμερα η Ford, με το αυτοκίνητο να παίρνει κίνηση από έναν twin-turbo V6 EcoBoost 3.000 κ.εκ κινητήρα που αποδίδει περισσότερα από 400 άλογα. Η εταιρία δεν ανακοίνωσε τα ακριβή νούμερα επιδόσεων, αλλά ο ίδιος κινητήρας στο Explorer ST παράγει 400 άλογα με 563 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται μόνο με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το Bronco Raptor να φέρει αναβαθμισμένο πλαίσιο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, φαρδύτερα μετατρόχια, αναβαθμισμένους Dana άξονες, βελτιωμένο σύστημα τετρακίνησης, ενώ μπορεί να ρυμουλκήσει έως 2.041 κιλά.

Η απόσταση από το έδαφος ανέχεται στα 33 εκατοστά, μπορεί να διασχίσει νερό βάθους έως 94 εκατοστών, με τη γωνία προσέγγισης να είναι 47,2 μοίρες, η γωνία διαφυγής 40,5 μοίρες και η γωνία ράμπας 30,8 μοίρες. Το βάρος του ανέρχεται στα 2.600 κιλά.

Στιλιστικά ξεχωρίζει από τα φουσκωμένα φτερά που αυξάνουν το πλάτος κατά 25 εκατοστά, από το νέο καπό και από τα νέα διακοσμητικά, με τις ζάντες να έχουν διάσταση 17″ και να φορούν εκτός δρόμου ελαστικά 37″. Επιπλέον υπάρχουν νέα φώτα ημέρας και αρθρωτός μπροστινός προφυλακτήρας με ενσωματωμένους γάντζους ρυμούλκησης.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″ με Raptor λειτουργίες, παχύτερο τιμόνι, αναβαθμισμένα καθίσματα και νέες επενδύσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=sGRuIOp4jUc

Η Ford θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το Bronco Raptor από τον Μάρτιο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα RS200

Η Ford υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να κατοχυρώσει το όνομα RS200, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για ένα νέο σπορ...

Η απόκτηση του Ford Puma έγινε πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ

Η Ford ανακοίνωσε το νέο καινοτόμο πρόγραμμα της, με την ονομασία Ford Value, το οποίο έρχεται να αναδείξει την ευκολία και τα οφέλη που...

Η Ford θα δώσει 365 εκατ. δολάρια για την αποφυγή επιβολής τελωνειακών κυρώσεων στις ΗΠΑ

Η Ford συμφώνησε σε έναν από τους μεγαλύτερους διακανονισμούς τελωνειακών κυρώσεων στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ, συμφωνώντας να πληρώσει 365 εκατομμύρια δολάρια σε μία...

Απεργία προμηθευτών διακόπτει την παραγωγή του Ford Focus στη Γερμανία

Η Ford αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο της στο Saarlouis της Γερμανίας, εξαιτίας της απεργίας τοπικών προμηθευτών που διέκοψε τις παραδόσεις ανταλλακτικών. Σύμφωνα...
Autoblog.gr