Έτοιμο το Ford Bronco VelociRaptor 400 της Hennessey

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, η Hennessey έδωσε μερικές render φωτογραφίες του Bronco VelociRaptor 400 που ετοίμαζε, με την αμερικάνικη εταιρία να αναφέρει ότι επιτάχυνε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του αυτοκινήτου, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης του βελτιωτικού πακέτου.

Οι ομάδες των μηχανικών της Hennessey εργάστηκαν σκληρά για να ολοκληρώσουν την έρευνα και ανάπτυξη, ώστε να ξεκινήσει νωρίτερα η διάθεση του αυτοκινήτου.

Μηχανικά, το Bronco VelociRaptor 400 φέρει κάτω από το καπό του έναν 2,7-λίτρων EcoBoost κινητήρα, που αποδίδει 416 άλογα στις 4.400 σ.α.λ. και 818 Nm ροπής στις 3.200 σ.α.λ.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα και στιλιστικά αποκτά νέους προφυλακτήρες, πρόσθετα LED φώτα, σήματα της Hennessey και αναδιπλούμενα πλευρικά σκαλοπάτια.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες 18″ με εκτός δρόμου ελαστικά 35″, νέες επενδύσεις στο εσωτερικό και η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 200 μονάδες για την πρώτη χρονιά, ενώ από το δεύτερο έτος θα κατασκευάζονται 250 μονάδες ετησίως. Η τιμή του ξεκινά από τις 80.000 δολάρια και συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών ή 36.000 μιλίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...