Η Michelin παρουσιάζει το Pilot Sport 5

Σχετικά άρθρα

Η Michelin βγάζει στην αγορά το Pilot Sport 5, το νέο της ελαστικό που προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με το Pilot Sport 4S.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Pilot Sport 5 είναι κατά 1,7% ταχύτερο από το Pilot Sport 4S σε βρεγμένο γύρο στην πίστα δοκιμών της, ενώ εκτός από τις επιδόσεις στο βρεγμένο, το Pilot Sport 5 είναι 1,5% ταχύτερο από τον προκάτοχό του σε στεγνό γύρο.

Όπως αναφέρει η Michelin, το Pilot Sport 5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άριστη πληροφόρηση και οδηγική ακρίβεια, χάρη στην Τεχνολογία Michelin Dynamic Response, με την τεχνολογία MaxTouch Construction να κατανέμει ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ένα υβριδικό στρώμα Aramid και Nylon σχηματίζει μια ζώνη γύρω από την πλήρη δομή του ελαστικού για να εγγυηθεί τη βέλτιστη μετάδοση των οδηγιών οδήγησης και να αυξήσει περαιτέρω την οδηγική απόλαυση

Η τεχνολογία Dual Sport Tread Design διαθέτει μια εσωτερική πλευρά σκαλίσματος με μεγάλες διαμήκεις αυλακώσεις που απομακρύνουν το νερό για βελτιωμένη έλξη σε βρεγμένο οδόστρωμα, και μια εξωτερική πλευρά σκαλίσματος με άκαμπτα μπλοκ για καλύτερη πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα.

Τέλος το Pilot Sport5, που διατίθεται σε 50 διαστάσεις από 17″ έως 21″, διαθέτει το δείκτη φθοράς Wear2check που επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει και να παρακολουθεί εύκολα τη φθορά των ελαστικών.

Το ελαστικό θα γίνει διαθέσιμο στις αγορές όλου του κόσμου από την 1η Μαρτίου του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...