F1: H Ferrari “βάφτισε” το νέο της μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έχει ανακοινώσει ότι στις 17 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθέσιου για το πρωτάθλημα της F1 του 2022. Πριν λίγα λεπτά, η ιταλική ομάδα έκανε γνωστό το όνομα αυτού, “βαφτίζοντας” το F1-75.

Αυτό θα είναι το 68ο μονοθέσιο που θα κατασκευάσει η Ferrari για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων, με τον αριθμό 75 να αναφέρεται στην 75στή επέτειο που γιορτάζει η εταιρεία φέτος. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 12 Μαρτίου του 1947 στο Μαρανέλο, όταν ο Enzo Ferrari έβαλε για πρώτη φορά μπροστά τον κινητήρα της 125S.

Η Ferrari έχει υψηλούς στόχους για την επερχόμενη σεζόν, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το νέο βιβλίο των κανονισμών. Το οδηγικό δίδυμο της Scuderia παραμένει απαράλλαχτο, με τον Mattia Binotto να έχει ξεκαθαρίσει πως οι Charles Leclerc και ο Carlos Sainz θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν “από την ίδια θέση” και θα είναι ελεύθεροι να μάχονται στη πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...