Sold out σε μια εβδομάδα το GMA T.33

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα, η Gordon Murray Automotive παρουσίασε το δεύτερο μοντέλο της μέσα στα δύο χρόνια ζωής της, και σήμερα η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι το T.33 έγινε άμεσα sold-out. Η παραγωγή του T.33 θα περιοριστεί στα 100 αυτοκίνητα, με το πρώτο από αυτά να παραδίδεται στις αρχές του 2024.

To αυτοκίνητο κοστίζει £1,37 εκατομμύρια (€1,64 εκατομμύρια) συν τους φόρους της κάθε χώρας, και η παραγωγή του θα γίνεται στις νέες εγκαταστάσεις της GMA, που βρίσκονται στο Highams Park, στην πόλη Windlesham του Surrey της Αγγλίας.

Ο Gordon Murray δήλωσε σχετικά:

Όλη η ομάδα της GMA είναι ενθουσιασμένη που και τα 100 T.33 βρήκαν ένα σπίτι τόσο γρήγορα μετά τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του, μόλις πριν από μία εβδομάδα, και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε νέους ιδιοκτήτες στην οικογένεια της GMA. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την ομάδα μας που έχει εφαρμόσει αμείλικτα τις βασικές αρχές μας για να παραδώσει αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: GMA T.33

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...