Η πρώτη φωτογραφία του νέου μονοθέσιου της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έδωσε μια teaser φωτογραφία του φετινού της μονοθεσίου, του F1-75, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17 του μήνα. Η φωτογραφία μας δείχνει το μπροστινό αριστερό μέρος του μονοθεσίου, και διακρίνεται μεταξύ άλλων το τμήμα της μπροστινής αεροτομής και η μπροστά αριστερή ζάντα με το ελαστικό της Pirelli.

Η F1-75 είναι το 68ο μονοθέσιο που θα φέρει το λογότυπο της Ferrari και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων, με τον αριθμό 75 να αναφέρεται στην 75στή επέτειο που γιορτάζει η εταιρεία φέτος. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 12 Μαρτίου του 1947 στο Μαρανέλο, όταν ο Enzo Ferrari έβαλε για πρώτη φορά μπροστά τον κινητήρα της 125S.

Η Ferrari έχει υψηλούς στόχους για την επερχόμενη σεζόν, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους νέους κανονισμούς Το οδηγικό δίδυμο της Scuderia παραμένει απαράλλαχτο, με τον Mattia Binotto να έχει ξεκαθαρίσει πως οι Charles Leclerc και ο Carlos Sainz θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν “από την ίδια θέση” και θα είναι ελεύθεροι να μάχονται στη πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...