Η Tesla ανακαλεί 26.681 Model 3, Model S, Model X και Model Y

Σχετικά άρθρα

Η Tesla ανακαλεί 26.681 Model 3, Model S, Model X MY 2020-2022 και Model Y MY2021-2022 , λόγω σφάλματος λογισμικού που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα απόψυξης του παρμπρίζ.

Όπως τονίζει η Tesla, το πρόβλημα εντοπίζεται στην δυσλειτουργία μίας εκ των βαλβίδων της αντλίας θερμότητας, με την εταιρεία να υπογραμμίζει πως θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Το πρόβλημα θα λυθεί με την τοποθέτηση νέου λογισμικού μέσω over-the-air αναβάθμισης, με την Tesla να αναφέρει πως δεν έχει γνώση για τραυματισμούς ή ατυχήματα που σχετίζονται με το ζήτημα της εν λόγω ανάκλησης.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla κατέθεσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στο οποίο περιγράφει νέα φωτοβολταικά πάνελ που είναι πιο αποδοτικά και διαθέτουν επικάλυψη με βάση το πλαστικό που μπορεί να “θεραπεύεται” μόνο της, όπως π.χ μετά από μια χαλαζόπτωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...