Η παραγωγή του Faraday Future FF 81 θα γίνεται στην Ν.Κορέα

Σχετικά άρθρα

Η Faraday Future ανακοίνωσε ότι το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς θα κατασκευαστεί από τη Νοτιοκορεάτικη Myoung Shin, με την παραγωγή του FF 81 να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2024.

Η Faraday Future αναφέρει ότι το όχημα θα διαθέτει προηγμένη συνδεσιμότητα, με την εμπειρία χρήστη να είναι προσαρμοσμένη σε ένα ευρύτερο κοινό, σε σχέση με το τεχνολογικά προηγμένο FF 91.

Το FF 81 θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο στην πόλη Gunsan της Ν.Κορέας, καθώς η εγκατάσταση της Myoung Shin προσφέρει την κλίμακα και την ευελιξία για την κατασκευή του οχήματος, ενώ διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο παρακείμενο λιμάνι. Αν και η Myoung Shin δεν είναι ευρέως γνωστή, είναι προμηθευτής ανταλλακτικών και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την κατασκευή του Byton M-Byte το 2019.

Σε δήλωση του, ο πρόεδρος της Myoung Shin, Taekyu Lee είπε:

Το όραμά μας ως κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τρίτους είναι να αναζητήσουμε δημιουργία, καινοτομία, αξιοπιστία, υπευθυνότητα και εταιρική υπηκοότητα, τα οποία θα παρέχουμε στην Faraday Future, καθώς κατασκευάζουμε το FF 81.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...