Επίσημο: Ferrari F1-75

Σχετικά άρθρα

Μετά την απρόσμενη χθεσινή διαρροή, η Ferrari γίνεται η έβδομη ομάδα που αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο για το επερχόμενο πρωτάθλημα της F1. Ο λόγος για το F1-75, το οποίο είναι το 68ο μονοθέσιο που φέρει το λογότυπο της Ferrari και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων, με τον αριθμό 75 να αναφέρεται στην 75στή επέτειο που γιορτάζει η εταιρεία φέτος.

Η Ferrari έχει υψηλούς στόχους για την επερχόμενη σεζόν, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους νέους κανονισμούς Το οδηγικό δίδυμο της Scuderia παραμένει απαράλλαχτο, με τον Mattia Binotto να έχει ξεκαθαρίσει πως οι Charles Leclerc και ο Carlos Sainz θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν “από την ίδια θέση” και θα είναι ελεύθεροι να μάχονται στη πίστα.

O Ισπανός και ο Μονεγάσκος, που τερμάτισαν στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα την περσινή χρονιά, έχουν το βαρύ φορτίο να επαναφέρουν την ιταλική εταιρία στην κορυφή.

Πλέον απομένει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes, η οποία θα αποκαλύψει αύριο, Παρασκευή, το μονοθέσιο της, με την Alpine να ακολουθεί τη Δευτέρα, καθώς στις 23 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα