Διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει το σχεδιασμό του νέου Honda CR-V

Σχετικά άρθρα

Η πέμπτη γενιά του CR-V παρουσιάστηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2016, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Ντιτρόιτ, με τις πωλήσεις του ιαπωνικού SUV να ξεκινούν στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου 2016. Ωστόσο, στην ήπειρο μας έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2018 για να δούμε την ευρωπαϊκή έκδοση του CR-V, με την κυκλοφορία του να ξεκινά προς τα τέλη του ίδιου έτους, αλλά στην Ελλάδα να έρχεται πριν ακριβώς τρία χρόνια.

Παρότι το τρέχον μοντέλο είναι εξαιρετικά φρέσκο, σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία από γραφείο πατεντών και ευρεσιτεχνίας που φέρεται να απεικονίζει τη νέα γενιά του CR-V, όποτε αυτή κυκλοφορήσει.

Η νέα γενιά του μοντέλου αναμένεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε μήκος, κάτι που αποδεικνύεται από το μεγαλύτερο φινιστρίνι, πίσω από τις πίσω πόρτες. Επιπλέον, το νέο CR-V φαίνεται να διαθέτει πιο λεπτά LED φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερη κυψελοειδή μάσκα, με το στήριγμα των εξωτερικών καθρεφτών να είναι πάνω στην πόρτα.

Δεν έχουμε φωτογραφία του πίσω μέρους, αλλά μπορείς εύκολα να παρατηρήσεις ότι υπάρχουν κάθετα και ψηλά πίσω φώτα, με το κόψιμο του πίσω μέρους να μην είναι κάθετο. Τέλος, μπορείς να παρατηρήσεις την χαρακτηριστική γραμμή στο προφίλ του αυτοκινήτου, που δημιουργεί μια οπτική σύνδεση μεταξύ των εμπρός προβολέων και των πίσω φώτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα