Πωλείται για 1,1 εκατ. δολάρια μια εξαιρετική δημιουργία της Singer

Σχετικά άρθρα

Κάθε δημιουργία που παρουσιάζει η Singer Vehicle Design σε κάνει να την ποθείς ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη. Είναι τέτοιος ο βαθμός της προσοχής στην λεπτομέρεια, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τη ποιότητα κατασκευής, που μαζί με την μοναδικότητα οι τιμές τους έχουν εκτοξευθεί.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s είχε βγάλει προς πώληση την συγκεκριμένη Porsche 911 Reimagined by Singer του 1989, η οποία άλλαξε χέρια για 925.000 δολάρια.

Σήμερα, το αυτοκίνητο βρίσκεται και πάλι προς πώληση από το Collectors Garage, το οποίο όμως ζητά 1,1 εκατομμύρια δολάρια για να αποχωριστεί το αυτοκίνητο! Το τελευταίο ήταν παραγγελία προς τη Singer από έναν Καναδό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, ο οποίος έδωσε 752.000 δολάρια για να αγοράσει το αυτοκίνητο.

Οι εργασίες μετατροπής της Porsche 911 (964) του 1989 σε αυτό το αυτοκίνητο ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016 και ολοκληρώθηκαν τον επόμενο Αύγουστο, και από τότε έχει διανύσει μόλις 795 χλμ.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι (Geyser Grey) χρώμα, διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό σε καφέ (Tobacco) χρώμα, ενώ υπάρχουν τα ρυθμιζόμενα Touring καθίσματα. Μηχανικά, όμως, τα αυτοκίνητα κινούνται με τους κινητήρες που έχουν τα αυτοκίνητα “δότες”, αφού πρώτα επανακατασκευαστούν από την Singer.

Υπεύθυνος γι’αυτή τη δουλεία είναι ο Frank Honsowetz, της εταιρίας Ed Pink Racing Engines, που όπως δηλώνει δεν θεωρεί καν τον εαυτό του “Porsche guy”, καθώς ειδικεύεται στους κινητήρες για dragster. Αυτός της Singer είναι ένας επίπεδος εξακύλινδρος 4,0-λιτρος ατμοσφαιρικός αερόψυκτος κινητήρας, απόδοσης 390 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...