Toyota Corolla του 1993 ξεπέρασε τα 2.000.000 χλμ. με εργοστασιακό κινητήρα και κιβώτιο

Σχετικά άρθρα

Ο Graeme Hebley, εργολάβος εφημερίδων στη Νέα Ζηλανδία, απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο την μηχανική τελειότητα και αξιοπιστία της Toyota, ξεπερνώντας ένα σημαντικό ορόσημο με ένα Toyota Corolla SW του 1993.

Πιο συγκεκριμένα, η Corolla του Hebley ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα στα μέσα του τρέχοντος μήνα, καθώς ο Νεοζηλανδός οδηγεί για περίπου 4 ώρες, από το Wellington στο New Plymouth και πίσω, έξι ημέρες την εβδομάδα παραδίδοντας μια τοπική καθημερινή εφημερίδα, γράφοντας περίπου 5.000 χλμ. εβδομαδιαίως.

Ο Hebley αγόρασε το αυτοκίνητο το 2000 με περίπου 80.000 χλμ. στο οδόμετρο, με τη σχέση του με το ιαπωνικό αυτοκίνητο να ξεκινά όταν το -τότε- του αυτοκίνητό χάλασε ένα πρωί, και πηγαίνοντας στο συνεργείο Guthrie’s Auto Care ένας από τους παρευρισκόμενους τον “έσωσε”, πουλώντας του το Corolla.

Ο Hebley συντηρεί το αυτοκίνητο του στο συγκεκριμένο συνεργείο και σύμφωνα με τον John Sherman, τον μηχανικό του, το αυτοκίνητο εκτός από τα απαραίτητα αναλώσιμα ανταλλακτικά, διαθέτει το εργοστασιακό κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων. Όταν ο Sherman ρωτήθηκε για αυτό το επίτευγμα, ο ίδιος ανέφερε ότι αυτό οφείλεται στον συνδυασμό του προϊόντος, της τακτικής συντήρησης και της καλής χρήσης από τον ιδιοκτήτη.

Στα καθήκοντα της δουλειάς του Hebley είναι η φόρτωση εφημερίδων στο όχημα, η αναθεώρηση των αντιπροσώπων, η εξυπηρέτηση μεμονωμένων συνδρομητών, η διατήρηση αρχείων παράδοσης, η συλλογή απούλητων εφημερίδων, η είσπραξη πληρωμών κλπ., γι’αυτό και κάνει σέρβις το αυτοκίνητο του κάθε δεκαπενθήμερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...