Η Toyota teasάρει το GR Corolla

Σχετικά άρθρα

Η Toyota ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Απριλίου θα αποκαλύψει ένα νέο GR μοντέλο, το οποίο παρότι δεν το κατονομάζει αυτό θα είναι το πολυαναμενόμενο GR Corolla.

Παράλληλα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε δύο teaser φωτογραφίες και ένα video, που μας δείχνουν το φαρδύ εμπρός φτερό, που ενσωματώνει έναν αεραγωγό και το σήμα GR-Four, καθώς και την “ποδιά” του αυτοκινήτου.

Με το GR Yaris να μην είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής, το GR Corolla θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, και κάτω από το καπό του θα φέρει τον γνωστό τρικύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα του εκπληκτικού hot hatch της.

Αυτός έχει κωδική ονομασίας G16E-GTS, και η απόδοση του θα είναι στα 268 άλογα, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, όπως ακριβώς και στο μικρότερο μοντέλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...