Με το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Lewis Hamilton να ετοιμάζεται και να προβάλλεται μέσω του Apple TV+, o επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε γι’ αυτό, όσο και για την ιδέα να υπάρξει μια βιογραφική ταινία για τον ίδιο.

Ο Hamilton είπε πως ελπίζει το ντοκιμαντέρ να έχει “θετικό αντίκτυπο” στους ανθρώπους και ερωτηθείς για το εάν θα ήθελε κάποια στιγμή να υπάρξει μια βιογραφική ταινία γι’ αυτόν, αντίστοιχη με την King Richard, στην οποία ο Will Smith κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου υποδυόμενος τον πατέρα των τενιστριών αδερφών Williams (Serena και Venus), είπε:

Για την ώρα δουλεύουμε στο ντοκιμαντέρ και νομίζω πως πρέπει να κάνεις τα πάντα την κατάλληλη στιγμή. Το ντοκιμαντέρ είναι το επίκεντρο. Νομίζω ότι υπάρχουν ιστορίες για να ειπωθούν. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να μαθευτούν.

Και όπως ανέφερα, για τους ανθρώπους, αν μπορείτε να επηρεάσετε και να έχετε θετικό αντίκτυπο, εάν η ιστορία σας μπορεί να έχει έναν θετικό αντίκτυπο ακόμα και σε ένα άτομο ή μια οικογένεια, αυτό θα μπορούσε να είναι εκπληκτικό.

Τρέφω μεγάλο σεβαστό για το πώς τα κατάφερε ο Will [Smith] με την ομάδα του. Οπότε ναι, ίσως μια μέρα να υπάρξει αντίστοιχη ταινία για εμένα.

Στη ίδια συνέντευξη, ο Hamilton πρακτικά επιβεβαίωσε πως θα συμμετέχει σε μια νέα χολιγουντιανή ταινία με θέμα την Formula 1 και με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.