Verstappen: Απαράδεκτα τα προβλήματα αξιοπιστίας της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen εγκατέλειψε για 2η φορά φέτος, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, με τον Ολλανδό να λέει πως τα προβλήματα αξιοπιστίας της Red Bull είναι απαράδεκτα εάν η ομάδα θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Verstappen εγκατέλειψε στον 39ο γύρο στο GP της Αυστραλίας λόγω προβλήματος στο σύστημα καυσίμου, ένα πρόβλημα που σύμφωνα με τον Christian Horner δεν ήταν ίδιο με αυτό που οδήγησε στην εγκατάλειψη στο Μπαχρέιν. Όπως δήλωσε ο Verstappen:

Είμαστε ήδη χιλιόμετρα πίσω [46 βαθμούς από τον Leclerc], οπότε δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον αγώνα για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να τελειώνουμε τους αγώνες.

Σήμερα ήταν γενικά μια κακή ημέρα και πάλι. Δεν είχα πραγματικά τον ρυθμό και προσπαθούσα να διαχειριστώ τα ελαστικά μου για να τερματίσω τον αγώνα. Φαινόταν μια εύκολη δεύτερη θέση.

Ήξερα ότι δεν μπορούσα να δώσω μάχη με τον Charles, οπότε δεν υπήρχε λόγος να προσπαθήσω να τον πιέσω. Αλλά δεν κατάφερα να τερματίσω στον αγώνα. Είναι αρκετά απογοητευτικό και απαράδεκτο.

Ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα. Θέλω να πω, τέτοια πράγματα, αν θέλεις να παλέψεις για τον τίτλο, δεν μπορούν να συμβαίνουν.

Ο Christian Horner από τη μεριά του είπε:

Είναι απολύτως κατανοητή η απογοήτευση του Max. Ήταν πραγματικά απογοητευτικό αποτέλεσμα να μην τερματίσουμε στον αγώνα. Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα, αλλά δεν σχετίζεται με τον κινητήρα. Αυτό που ξέρουμε μόνο είναι πως ήταν ένα πρόβλημα στο σύστημα καυσίμου, έξω από το ντεπόζιτο. Τελείως διαφορετικό από το πρόβλημα που είχαμε στο Μπαχρέιν.

Θα εντοπίσουμε το πρόβλημα μόλις πάρουμε πίσω το μονοθέσιο. Πρέπει να καταλάβουμε τι πήγε λάθος και να το αντιμετωπίσουμε γρήγορα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...