Την ερχόμενη Τετάρτη ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Νέας Υόρκης, και εκεί η Hyundai θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Palisade. Ωστόσο, πριν λίγα λεπτά διέρρευσε μια φωτογραφία του μεγάλου κορεάτικου SUV μέσω του thumbnail από το προγραμματισμένου livestream video του YouTube για τα αποκαλυπτήρια του Palisade facelift.

Το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει νέα γρίλια που θυμίζει αρκετά αυτή των Tucson και Santa Cruz, με το μεγάλο κορεατικό SUV να αποκτά επίσης νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, όπως και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό του θα συναντάμε νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, νέο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, λεπτότερους αεραγωγούς και νέα οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, με το Palisade να εξακολουθεί να προσφέρεται με τον V6 κινητήρα 3,8-λίτρων απόδοσης 295 ίππων με 355 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα τετρακίνησης HTRAC να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.