Θαύμασε τις καμπύλες της Aston Martin DBS GT Zagato

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2019, η Aston Martin παρουσίασε την DBS GT Zagato, που μαζί με την DB4 GT Zagato Continuation δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό των 100στών γενεθλίων της Zagato και είναι μέρος της DBZ Zagato Collection.

Η DBS GT Zagato βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 19 αυτοκινήτων, με την βρετανική εταιρία να υποχρεώνει τους πελάτες της να αγοράσουν και τα δύο, καθώς τα αυτοκίνητα δεν πωλούνται ξεχωριστά. Από τις 19 DBS GT Zagato, μόλις οι δύο είναι δεξιοτίμονες, και μια εξ αυτών βρέθηκε στο showroom της Aston Martin στο Mayfair του Λονδίνου, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο στο Tourmaline Blue χρώμα.

Η DBS GT Zagato βασίζεται στην DBS Superleggera, έχοντας νέο σώμα σχεδιασμένο από την Zagato, με double bublle οροφή, νέα γρίλια, ζάντες 20″, νέο καπό και νέους λεπτότερους προβολείς. Τα σήματα μπροστά και πίσω είναι κατασκευασμένα από πραγματικό χρυσό 18 καρατίων.

Μηχανικά φορά τον V12 5,2-λίτρων twin-turbo κινητήρα της DBS Superleggera, ο οποίος έχει δυναμώσει και πλέον αποδίδει 770 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...