Elon Musk: Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα

Σχετικά άρθρα

“Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα”. Αυτό έγραψε στο Twitter ο Elon Musk, λίγο μετά από μια σειρά άλλων tweets που ανέφεραν πως ο Dmitry Rogozin, Ρώσος πολιτικός και πρόεδρος της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Roscosmos, έδωσε λάθος πληροφορίες στα ρωσικά ΜΜΕ για τον ίδιο.

Ο Musk υποστηρίζει πως δέχεται απειλές από τη Ρωσία για τις προσπάθειές του να παράσχει ίντερνετ στην Ουκρανία. Ο Musk χρησιμοποιεί το Starlink στη περιοχή της Ουκρανίας ώστε να κάνει διαθέσιμο το ίντερνετ κατά τη διάρκεια του πολέμου, ίντερνετ που χρησιμοποιείται και από τον Ουκρανικό στρατό.

Ο Elon Musk τουίταρε πληροφορίες που παρείχε ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos στα ρωσικά ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής. Ο Rogozin κατηγορεί τον Musk πως παραχώρησε εξοπλισμό της Starlink σε αυτό που αναφέρονται ως το “ναζιστικό τάγμα Αζόφ” καθώς και σε τμήματα του ουκρανικού στρατού. Ο Rogozin κατηγορεί  τον Musk πως:

Προμηθεύει τις φασιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία με εξοπλισμό στρατιωτικής επικοινωνίας. Πρέπει να απαντήσεις σαν ενήλικας, Elon, όσο κι αν κάνεις το κορόιδο.

O Μusk απαντώντας στον Rogozin έγραψε:

Η λέξη Ναζί δεν σημαίνει αυτό που νομίζει ότι σημαίνει.

Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...