Volkswagen Tavendor. Ένα μεγάλο SUV για την αγορά της Κίνας

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει ετοιμάσει ένα ακόμη SUV αποκλειστικά για τη κινέζικη αγορά. Το ονομάζει Tavendor, με το μοντέλο να κατασκευάζεται από την κοινοπραξία FAW-Volkswagen. Βασίζεται στη πλατφόρμα του Teramont που κατασκευάζεται από την κοινοπραξία SAIC-Volkswagen και είναι διαθέσιμο τόσο ως 5θέσιο, όσο και ως 7θέσιο.

Το μήκος του φτάνει τα 4,936 μέτρα, το πλάτος τα 2,015 μέτρα, το ύψος τα 1,776 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,98 μέτρα. Ζυγίζει 1.944 κιλά και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις 330 TSI και 380 TSI.

Και οι δύο φορούν τον 2.0 TSI κινητήρα που στην πρώτη αποδίδει 186 άλογα και στη δεύτερη 220. Η κίνηση στην δυνατή έκδοση στέλνεται σε όλους τους τροχούς, ενώ και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι τιμές του ξεκινούν από τα περίπου 300.000 γουάν (42.440 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...