Wolff: Μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Η απόδοση των μονοθεσίων της Mercedes στο Ισπανικό Grand Prix έκανε το αφεντικό της ομάδας, Toto Wolff να δηλώσει πως πλέον μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Ο Wolff είπε πως ο ρυθμός του Hamilton υποδήλωνε ότι η Mercedes είχε το πιο γρήγορο πακέτο συνολικά κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix, προσθέτοντας πως πλέον πιστεύουν πως μπορούν να βρεθούν ξανά στις πρώτες θέσεις του grid.

Η απόδοση των μονοθεσίων μας που θύμισε τις προηγούμενες σεζόν, όταν το αυτοκίνητο μας ήταν πραγματικά στην κορυφή του παιχνιδιού, έχοντας διαφορά 30+ δευτ, από το δεύτερο. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και δείχνει ότι κάναμε άλλο ένα βήμα.

Μπορούμε να παλέψουμε για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος; Λοιπόν, στοιχηματίζουμε ότι μπορούμε. Αλλά πρέπει να έχουμε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να τερματίσει πρώτο και δεύτερο. Και νομίζω ότι έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί.

Αν κοιτάξετε τις πιθανότητες είναι εναντίον μας. Αλλά οι αγώνες είναι γεμάτοι ανατροπές. Είδαμε πως η Ferrari δεν πήρε πολλούς πόντους στο Ισπανικό GP, αν και θα έπρεπε. Πιέζουμε απόλυτα για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

O Wolff λέει πως χάρη στις νέες αναβαθμίσεις, έχει μειωθεί σημαντικά η διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στο μονοθέσιο της Mercedes και σε αυτά των Red Bull και Ferrari.

Οι νέοι κανονισμοί μας έχουν ακινητοποιήσει κατά κάποιο τρόπο και βήμα-βήμα καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε για να επαναφέρουμε την απόδοση στο μονοθέσιο.

Στο Ισπανικό GP κάναμε ένα μεγάλο βήμα και πιθανότατα έχουμε μειώσει στο μισό το μειονέκτημα σε σχέση με την Ferrari και την Red Bull. Αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να τους φτάσουμε.

Παρ’ολα αυτά καταφέραμε να τερματίσουμε τρίτοι με τον George. Η οδήγησή του ήταν απίστευτη, η άμυνα, η τοποθέτηση. Είμαι τόσο περήφανος και χαρούμενος κατά κάποιον τρόπο που το βλέπω αυτό. Ένα μεγάλο αστέρι ή ένας εξαιρετικός οδηγός γεννιέται.

H Mercedes βρίσκεται στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών, έχοντας 120 βαθμούς, 49 λιγότερους από την Ferrari και 75 λιγότερους από την Red Bull.

Ο George Russell βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος των οδηγών με 74 βαθμούς, 36 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Max Verstappen, με τον Lewis Hamilton να βρίσκεται στη 6η θέση με 46 βαθμούς, 64 λιγότερους από τον Verstappen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα