H Toyota παρουσίασε το αγωνιστικό GR Starlet στη Ν.Αφρική

Σχετικά άρθρα

Το παράρτημα της Toyota Gazoo Racing στη Νότια Αφρική παρουσίασε την αγωνιστική έκδοση του Starlet, το οποίο συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην εν λόγω περιοχή. Το Starlet αποτελεί την rebadged έκδοση της προηγούμενης γενιάς του Suzuki Baleno, με το αγωνιστικό να ονομάζεται GR Starlet.

Το Toyota GR Starlet έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Rally Cape Overberg στη Νότια Αφρική, με οδηγό τον Guy Botterill και συνοδηγό τον Simon Vacy-Lyle, ήτοι τους πρώην πρωταθλητές του Εθνικού Πρωταθλήματος Ράλι Νότιας Αφρικής.

Μηχανικά, το αγωνιστικό φέρει κάτω από το καπό έναν 2.000 κ.εκ turbo τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα, η διαχείριση του οποίου γίνεται με εγκέφαλο της Motec. Η Toyota δεν έκανε γνωστά περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού, με την απόδοση του συνόλου να ξεπερνά τα 200 άλογα. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης και ενός σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων.

Το GR Starlet διαθέτει αμορτισέρ της Reiger, φρένα της Alcon και αγωνιστικούς τροχούς. Ο επόμενος αγώνας για το GR Starlet είναι το Rally Secunda.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...