Το νέο Primacy 4+ ελαστικό της Michelin είναι βελτιωμένο συγκριτικά με το ήδη εξαιρετικό Primacy 4, με τη γαλλική εταιρία να βάζει τον πήχη πολύ ψηλά σε ότι αφορά τον τομέα της ασφάλειας, της διάρκειας, της αντοχής και της οδήγησης σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

1Κορυφαία ασφάλεια

Το Primacy 4+ αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση και χαρίζει υψηλές επιδόσεις τόσο στους στεγνούς, όσο και στους βρεγμένους δρόμους, από την πρώτη μέρα χρήσης του, ακόμη και φτάσει το επιτρεπόμενο φθοράς πέλματος.

2

Έτσι το ελαστικό μπορεί να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο. Επιπλέον, ακόμη και όταν έχει φθαρεί έως το επιτρεπόμενο όριο φθοράς πέλματος, έχει τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά και βέλτιστο έλεγχο στην υδρολίσθηση.

3Άριστη διάρκεια ζωής

Το Michelin Primacy 4+ χάρη στη τεχνολογία MaxTouch Construction, βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς.

4

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο Michelin Primacy 4+ διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σου και να απολαμβάνεις τη μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

5Γόμα που αυτό-αναγεννάται

Το νέο καλοκαιρινό ελαστικό είναι σχεδιασμένο για σεντάν και για SUV μοντέλα, για καθημερινή χρήση και μεγάλα οικογενειακά ταξίδια.

Φέρει τη τεχνολογία EverGrip και το τελευταίας γενιάς μείγμα γόμας υψηλών επιδόσεων που αυτό-αναγεννάται και συνδυάζει αποτελεσματικά δύο στρώματα καουτσούκ που αντισταθμίζουν την απώλεια βάθους πέλματος, επιτρέποντας την αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού ακόμα και όταν φθαρεί.

6

Επιπλέον το ελαστικό διαθέτει δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά ακαμψίας, που εξασφαλίζουν πως διατηρεί τις επιδόσεις του στην ασφάλεια ακόμη και φθαρμένο.

7Καινοτόμος δείκτης φθοράς πέλματος

Για καλύτερη εμπειρία χρήσης, τα Michelin Primacy 4+ διαθέτουν δείκτη φθοράς πέλματος ώστε να αναγνωρίζεις εύκολα πότε πρέπει να τα αλλάξεις.

8

Συγκεκριμένα, μπορείς να “διαβάσεις” το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού, αφού σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

9Διαθέσιμα μεγέθη

Η Michelin θέλοντας να καλύψει όσο γίνεται το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς, έχει κάνει διαθέσιμο το Michelin Primacy 4+ σε 96 μεγέθη, για ζάντες διαστάσεων από 16 έως 19 ιντσών. Οι διαθέσιμες διαστάσεις ξεκινούν από 195/55/R16 και φτάνουν έως 235/50/R19.

10

Μάλιστα, μέχρι το τέλος του έτους, το Primacy 4+ θα προσφέρεται σε 121 μεγέθη, για ζάντες έως 21 ιντσών.