Διέρρευσε το νέο Honda Civic Type R

Σχετικά άρθρα

Χθες η Honda ανακοίνωσε ότι τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Civic Type R θα γίνουν το πρωί της Πέμπτης, 21 Ιουλίου του 2022, αλλά μόλις διέρρευσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία του μοντέλου. Αυτό είναι βαμμένο στο κλασικό λευκό Championship White, ένα από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα του νέου Honda Civic Type R.

Από την παραπάνω φωτογραφία διακρίνουμε τον αρκετά διαφορετικό και πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος στα άκρα του έχει ομαλές επιφάνειες και “αεροκουρτίνες” για βελτιωμένη αεροδυναμική. Επιπλέον, διακρίνεται ο αεραγωγός για την απαγωγή θερμότητας από τον χώρο του κινητήρα και η μεγάλη πίσω αεροτομή.

Στο προφίλ βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου μαύρου χρώματος, που “ντύνονται” με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, ενώ σε αυτές “φωλιάζουν” τα ευμεγέθη φρένα της Brembo, με κόκκινες δαγκάνες. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τριπλές απολήξεις εξατμίσεων στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Το νέο Type R θα είναι το τελευταίο αμιγώς βενζινοκίνητο μοντέλο της Honda στη Γηραιά Ήπειρο, μιας και από το 2023 η ιαπωνική εταιρία έχει κάνει γνωστό πως θα προσφέρει μόνο υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο Civic Type R θα εξακολουθεί να φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 320+ ίππων με 400+ Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται στον μπροστά άξονα, και οι αναφορές θέλουν το αυτοκίνητο να προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δες ακόμα

Το νέο Honda Civic Type R έκανε ρεκόρ στη πίστα της Suzuka

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα