Στο Pebble Beach το ντεμπούτο της έκδοσης παραγωγής του Fisker Ocean

Σχετικά άρθρα

To Νοέμβριο του 2021 και στην έκθεση του Λος Άντζελες, η Fisker παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Ocean, και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό ότι το ντεμπούτο του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της θα γίνει στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance, που θα ανοίξει τις πύλες του από 18 έως 21 Αυγούστου.

Η Fisker αναφέρει ότι οδεύει βάσει χρονοδιαγράμματος και η παραγωγή του Ocean θα ξεκινήσει στο Νοέμβριο του 2022. Αυτό θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Magna-Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας και θα γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τα τέλη του 2022. Τα πρώτα 5.000 οχήματα θα είναι της περιορισμένης έκδοσης Fisker Ocean One. Αυτή θα έχει τιμή 68.999 δολαρίων και θα βασίζεται στην έκδοση Extreme, και θα ξεχωρίζει από τα πρόσθετα σπορ χαρακτηριστικά του.

Έπειτα, θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, με την τιμή της έκδοσης Sport να ξεκινά από τα 37.499 δολάρια. Αυτή, διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, στον μπροστά άξονα, απόδοσης 275 ίππων, με αυτονομία 402 χλμ ανά φόρτιση. Τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) τα κάνει σε 6,9 δευτερόλεπτα. Διαθέτει μπαταρία φωσφορικών ιόντων λιθίου της CATL.

Η έκδοση Ultra ξεκινά από τις 49.999 δολάρια και έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, απόδοσης 540 ίππων. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία 547 χλμ. Διαθέτει μπαταρία νικελίου μαγγανίου κοβαλτίου της CATL.

Η έκδοση Extreme ξεκινά από τις 68.999 δολάρια και έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, απόδοσης 550 ίππων. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία μεγαλύτερη των 563 χλμ ανά φόρτιση. Διαθέτει μπαταρία νικελίου μαγγανίου κοβαλτίου της CATL.

Διάβασε ακόμα

Η Fisker ετοιμάζει γκάμα τεσσάρων μοντέλων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η Fisker προετοιμάζεται για πιθανή πτώχευση

Η Fisker προσέλαβε χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναδιάρθρωσης από την FTI Consulting και τη δικηγορική εταιρεία Davis Polk, οι οποίοι θα εργαστούν σε μια πιθανή αίτηση...