Η BMW θα δυναμώσει τον 2-λιτρο κινητήρα της M135i, και θα τον τοποθετήσει στην X1

Σχετικά άρθρα

Στη σημερινή γκάμα της BMW, μόλις τρία μοντέλα φέρουν κάτω από το καπό τους τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα (B48) της γερμανικής εταιρίας, απόδοσης 306 ίππων στις 4.500 σ.α.λ. με 450 Nm ροπής από τις 1.750 έως 5.000 σ.α.λ.. Αυτά είναι η M135i xDrive, η M235i xDrive και η X2 M35i.

Ωστόσο, εάν οι πληροφορίες που διέρρευσαν πρόσφατα είναι αληθείς, η BMW θα αναβαθμίσει ελαφρώς τον εν λόγω κινητήρα, όταν παρουσιαστούν οι ανανεωμένες εκδόσεις τους, ενώ θα τον τοποθετήσει σε ένα επιπλέον μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση του αναμένεται να αυξηθεί στα 235 kW, από τα 225 kW, που σημαίνει 320 μετρικούς ίππους.

Συνεχίζοντας, εκτός από τα σημερινά μοντέλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κινητήρας θα τοποθετηθεί και στη νέα X1, για την έκδοση X1 M35i.

Πηγήbimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...