Κάποιος έκλεψε μια Ferrari 812 GTS από φυλασσόμενο πάρκινγκ ξενοδοχείου, και τράκαρε

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σάββατο, ένας Καναδός ιδιοκτήτης μιας Ferrari 812 GTS άφησε το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο Cliff House στο Cape Neddick του Maine, με τον χώρο στάθμευσης να διαθέτει παρκαδόρο.

Η Ferrari εθεάθη για τελευταία φορά στις 23:30 τοπική ώρα εκείνο το βράδυ από έναν φύλακα, αλλά έπειτα το αστυνομικό τμήμα της Υόρκης πιστεύει ότι κάποιος πήρε τα κλειδιά και έκλεψε το σπορ αυτοκίνητο.

Και αυτό γιατί η αστυνομία βρήκε την εκθαμβωτική 812 GTS στις 5:30 το πρωί της Κυριακής τρακαρισμένη κοντά σε μια διασταύρωση μόλις 6,5 χλμ. μακριά από το ξενοδοχείο. Η Ferrari δυστυχώς “απέκτησε” σοβαρές υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος, με τους αερόσακους να έχουν ανοίξει, ενώ και το παρμπρίζ της είναι βγαλμένο.

Οι ζημιές της ανοιχτής 812 φαίνονται επισκευάσιμες, αλλά το αυτοκίνητο θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τους αρμοδίους για στοιχεία. Ο ντετέκτιβ που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση έγραψε σε ένα email:

Ο ιδιοκτήτης είπε ότι το αυτοκίνητο αξίζει πάνω από 700.000 δολάρια, αν και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την πραγματική του αξία. Ο ιδιοκτήτης είναι από τον Καναδά και είναι πολύ συνεργάσιμος. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και λαμβάνουμε βοήθεια από το Cliff House για να προσδιορίσουμε τον ύποπτο ή τα γεγονότα της υπόθεσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...