Μοναδική Bentley Continental GT Speed Convertible στο σφυρί για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Η Bentley σε συνεργασία με το Ίδρυμα SagerStrong δημιούργησε αυτήν την μοναδική Bentley Continental GT Speed ​​Convertible, η οποία θα δημοπρατηθεί με όλα τα έσοδα να δίνονται στη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του αίματος.

Το αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στον αθλητικό ρεπόρτερ Craig Sager, ο οποίος ήταν γνωστός για το στυλ του. Το αυτοκίνητο διαθέτει πολύχρωμο εξωτερικό που αντλεί έμπνευση από το σακάκι που φορούσε ο Sager στα ESPY του 2016, όπου παρέλαβε το βραβείο Επιμονής του Ιδρύματος Jimmy V.

Στα προσκέφαλα υπάρχει ραμμένη η υπογραφή του Sager, με το αυτοκίνητο να φιλοξενεί τις υπογραφές των Steph Curry, Magic Johnson, Dikembe Mutombo, Jamal Anderson, Clayton Kershaw, Justin Turner, Trea Turner, Dave Roberts, Freddie Freeman και Mookie Betts.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και κίνηση παίρνει από τον 6,0-λιτρο W12 twin-turbo κινητήρα, απόδοσης 659 ίππων και 900 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω 8-τάχυτου διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...