Μηχανή έπεσε πίσω από το πρώτο Rimac Nevera παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο εβδομάδες η Rimac ξεκίνησε τις παραδόσεις του Nevera σε πελάτες και ο πρώτος ιδιοκτήτης που παρέλαβε το κροατικό ηλεκτρικό hypercar ήταν Nico Rosberg.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2016 παρέλαβε το σασί #001 βαμμένο μαύρο Stellar Black χρώμα, αλλά η Rimac είχε προηγουμένως ολοκληρώσει την παραγωγή του #000, το οποίο είναι βαμμένο σε πράσινο Callisto Green χρώμα, για να το χρησιμοποιεί για σκοπούς μάρκετινγκ και test drive.

Η τελευταία φορά που είδαμε το εν λόγω πράσινο Nevera ήταν στο φετινό Goodwood Festival of Speed, ​​νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Καλιφόρνια για την εβδομάδα αυτοκινήτου στο Monterey. Φαίνεται, όμως, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ενεπλάκη σε ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast στη Σάντα Μόνικα, στις 12 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, από το παραπάνω video που δείχνει τις συνέπειες του ατυχήματος, μπορείς να δεις μια μοτοσυκλέτα Yamaha με σπασμένο το μπροστινό άκρο να είναι πεσμένη στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως είχε πέσει στο πίσω μέρος του Rimac Nevera. Οι ζημιές του τελευταίου φαίνεται να είναι μικρές και να περιορίζονται στον πίσω προφυλακτήρα. Το ευτυχές είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...