Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου hypercar της Koenigsegg

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη ημέρα του τρέχοντος έτους, η Koenigsegg είχε δώσει μια teaser φωτογραφία ενός νέου hypercar που ετοιμάζει, αλλά από τότε η σουηδική εταιρία τηρούσε σιγή ιχθύος. Σήμερα, όμως, η Koenigsegg έκανε γνωστό ότι θα αποκαλύψει σε λίγες ώρες (19:00 ώρα Ελλάδας) το νέο μοντέλο που θα προσθέσει στο portfolio της τα επόμενα έτη.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτό, αλλά από την teaser φωτογραφία βλέπουμε δείχνει μια κλασική “Koenigsegg” σιλουέτα, με ομαλές γραμμές, ένα κυρτό παρμπρίζ και μια καμπίνα επιβατών σε σχήμα δάκρυ.

Η χωνευτή σχεδίαση των πίσω φώτων, τα οποία διαφέρουν από αυτά που χρησιμοποιούνται στα άλλα τρέχοντα μοντέλα της μάρκας, είναι οπτικά παρόμοια με τα αντίστοιχα του CCX του 2006, με το τελευταίο να ήταν το πρώτο μοντέλο της Koenigsegg που χρησιμοποίησε έναν δικό της V8 κινητήρα (απόδοσης 795 ίππων), παρά μια μονάδα της Ford.

Το 2022 σηματοδοτεί την 20ή επέτειο του πρώτου αυτοκινήτου παραγωγής της Koenigsegg, του CC8S και είναι πιθανό ότι αυτό το επερχόμενο μοντέλο να αποτίει φόρο τιμής στο supercar των 646 ίππων. Μόλις έξι CC8S παρήχθησαν μεταξύ 2002 και 2003, μετά από μια οκταετή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...