Η Koenigsegg teasάρει ένα νέο hypercar για το 2022

Σχετικά άρθρα

Το 2014 η Koenigsegg άρχισε να αναπτύσσει την Regera, αποκαλύπτοντάς την για πρώτη φορά στο κοινό ένα χρόνο αργότερα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Αμέσως μετά, και οι 80 μονάδες του υβριδικού hypercar έγιναν sold-out, όμως οι τυχεροί ιδιοκτήτες έπρεπε να περιμένουν μέχρι τα τέλη του 2018 για να παραλάβουν το αυτοκίνητο τους, όταν και ξεκίνησε η χειροποίητη κατασκευή της.

Σήμερα, η σουηδική εταιρία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της παραγωγής της Regera, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες την παραγωγή της Jesko. Μόλις βγει από το εργοστάσιο του Angelholm και η τελευταία Regera, η Koenigsegg θα ξεκινήσει την παραγωγή της Gemera, η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει σε 300 αυτοκίνητα.

Η εταιρία του Christian von Koenigsegg, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία ενός νέου μοντέλου, που θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της μάρκας στο Instagram, δείχνει μια κλασική Koenigsegg σιλουέτα, με ομαλές γραμμές, ένα κυρτό παρμπρίζ και μια καμπίνα επιβατών σε σχήμα δάκρυ.

Η χωνευτή σχεδίαση των πίσω φώτων, τα οποία διαφέρουν από αυτά που χρησιμοποιούνται στα άλλα τρέχοντα μοντέλα της μάρκας, είναι οπτικά παρόμοια με τα αντίστοιχα του CCX του 2006, με το τελευταίο να ήταν το πρώτο μοντέλο της Koenigsegg που χρησιμοποίησε έναν δικό της V8 κινητήρα (απόδοσης 795 ίππων), παρά μια μονάδα της Ford, που φορούσε προηγουμένως.

Το 2022 σηματοδοτεί την 20ή επέτειο του πρώτου αυτοκινήτου παραγωγής της Koenigsegg, του CC8S και είναι πιθανό ότι αυτό το επερχόμενο μοντέλο να αποτίει φόρο τιμής στο supercar των 646 ίππων. Μόλις έξι CC8S παρήχθησαν μεταξύ 2002 και 2003, μετά από μια οκταετή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr